Faldo papiersnijmachine, stapelsnijder, hotmelt lijmmachine en papiervouwmachine

kwaliteit als standaard

The Docucompany Ltd is een in de Uk gevestigde fabrikant van Faldo papiersnijmachines, hotmelt lijmmachines, vouwmachines en rilmachines. Alle machines worden ontworpen in onze R&D afdeling in Europa, aangepast aan de Europese eisen.

Faldo heeft een complete range papiersnijmachines en afwerkingsapparatuur voor de digitale printer, repro's, huisdrukkerijen en drukkerijen.

Faldo machines worden geleverd door een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde dealers.

Voor informatie over onze machines of een vraag aan een van onze Nederlandse of Belgische dealers, stuur een mail naar: contact@faldo.eu

Alle prijzen op de site zijn excl. BTW en excl. leverings- en installatiekosten.

  • Faldo is een fabrikant van papiersnijmachines, hotmelt inbindmachines en vouwmachines.
  • De Research and development afdeling is gevestigd in Engeland. Dit staat garant voor hoogwaardige kwaliteit naar Europees ontwerp
  • Faldo machines worden door een wereldwijd netwerk van dealers geleverd en onderhouden

Faldo print finishing equipment is een succesvolle fabrikant van papiersnijmachines, stapelsnijders, hotmelt lijmmachines en vouwmachines waarbij ontwerp en design zijn toegespitst voor het gebruik door de digitale drukker, huisdrukkerij, repro of handelsdrukkerij. Door eigen ontwerp en productie zijn wij in staat snel onze produkten aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden.